Valuta wijzigen: GBP USD EUR

Taal wijzigen: Deutsch English (UK) Español Française Dutch

Over Ons

 

Wij leveren voetbal kleding voor volwassenen en kinderen tegen betaalbare prijzen. Ons doel om u de beste probleemloze vrije shopping ervaring van start tot finish. We werken met een persoonlijke service en alles in het werk om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is. We zijn gegroeid door de jaren heen met duizenden van de terugkeer klanten versterking van ons vermogen om de voorraad en leveren de beste en meest populaire teams over de hele wereld. Onze bewezen supply chain betekent dat we kunnen krijgen bijna elke overhemd die u nodig heeft. Als je het niet te zien op de site, gebruik dan het contactformulier op de site en we zullen proberen ons uiterste best om het shirt aan u te leveren.

 
Football Shirt Deals Levering:
Houd er alstublieft rekening mee dat de levering ongeveer 10 dagen duurt vanaf de verzenddatum. In zeldzame gevallen kan dit oplopen tot 28 dagen. Als u een tracking-nummer vereist, deze zijn 15 dagen na de verzenddatum beschikbaar.
Kan je niet vinden wat je zoekt?
Als je niet kan vinden wat je zoekt, neem alstublieft CONTACT met ons op en we zullen ons best doen om  het voor u te vinden.
Koopt u 10 of meer artikelen?
Wij bieden groothandelsprijzen voor klanten met bestellingen van 10 of meer. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie.